Головна » Статті » Здоров'я

Стрункість і соки, як правильно

Сьогодні поговоримо про соках для стрункості, сама помітила, що багато соки сприяють зниженню ваги.

Пила я їх для здоров'я шкіри і підтримки краси, а те, що вага почав знижуватися помітила випадково.

Потім спробувала дотримуватися коректного харчування і додала до цього харчуванню фреші соки.

Вийшов просто приголомшливий ефект-скинула свої вічно зайві п'ять кілограм без праці.

Це соки і суміші соків.

Якщо у вас є соковижималка, цей процес дуже простий, але якщо ні, доведеться попітніти: спочатку натерти на тертці або подрібнити як слід, а потім віджати через марлю сік.

Томатний сік: віджати з помідорів сік і випити без додавання солі.

Морквяний сік: зі ста грам очищеної моркви віджати сік і випити без розведення і додавання цукру відразу після приготування.

Картопляний сік з журавлиною: картопля без шкірки подрібнити, віджати сік в банку, закрити кришкою і залишити на 1:00, для того, щоб відстоявся крохмаль.

Обережно злити сік і змішати його з віджатим з пів склянки журавлини соком і настоєм, звареним з ягідної мезги в одній склянці води з додаванням п'яти грам меду, можна з сорбітом або ксилітом.

200 грам картоплі дають 75 грам соку.

Відвар шипшини.

Сушені плоди шипшини промивають, заливають в емальованому посуді окропом і кип'ятять під кришкою десять хвилин.

Потім наполягають в прохолодному місці протягом декількох годин. Проціджують і додають цукор, сорбіт або ксиліт.

На одну порцію відвару береться сто грам червоного шипшини, десять грам цукру або його замінників і двісті мл води.

Відвар пшеничних висівок.

Пшеничні висівки висипають в киплячу воду і варять протягом години, потім проціджують двічі через сито або марлю.

У перший раз віджимаючи, а в другій-не викручуючи.

На одну порцію беруть двісті грам пшеничних висівок і один літр води. Відвар рекомендують додавати в соуси, супи.

З нього можна приготувати і квас, якщо додати десять грам цукру, дванадцятеро грам дріжджів, а також десять грам солі з розрахунку на порцію а 200 мл.

Суміш соків моркви, редиски, буряка в соотношеніі1: 1: 1. Рекомендують по одній склянці двічі на день.

Суміш соків томатного, яблучного, гарбузового, лимонного в соотношеніі2: 4: 2: 1. Рекомендується випивати по одній склянці три рази на день.

Таке доповнення до харчування рекомендую тим, хто хоче схуднути.

Категорія: Здоров'я | Додав: super_simon (11.09.2015)
Переглядів: 304 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar